You are the reason why I cry bitch

I dont want a broken heart. I miss u I miss u I miss u so much. I dont be whit out you. Fuck you fuck u fuck u fuck u fuck u fuck u fuck u . You are the only one I wish i could forget.


Mitt humör idag.

    Np i matte på Tisdag. De va läskigt med krupp i morse. Jag kan nt gå på simhoppet idag. Jag vill ha långt hår men det har jag nt.

 Jag är sjuk.  Känner mig feeett fet (har inte varit ute på 2 dagar) . Min blogg är ful.

  Jag är jätte trött. Jag är jätte täppt i näsan.

 Det är nästan vår ute!! Skönt ändå att slippa isvak grejsen imorn.

 Det är snart påsklov och då åker jag till Gotland!! Mamma kom nyss hem med ett packet Glassbåtar! 


Krruuuupp

Imrose hade jag krupp  -_-  fast åkte inte till akuten den här gången :D det gick över efter ett tag. Nåååväääl. jag e sjuuuuuuk. tråkigt. kmr eeej to school imorn. jaja hejdååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.


Fecnation med tha sistha

Jaaa, hej vilken trevlig lördgkväll.........  Jag skulle igentligen sova hoss saga men blev sjuk så nu sitter jag och nadja själva hemma, mamma och pappa e på middag....




 Jaaa, ni kanske ser hur utråkade vi e... Nej men nu ska vi titta på en film mama hyrsde till oss! ♥
 <----- den här filmen

Fml

fmlfmlfmlfmlfmlfmlFML. FFFMMMMLLLLL.     GASH VA JAG HATAR ALLT JUST NU.


aaaaaaa.... näväl. jag e sjuk. på en helg. KUL VAA? på. tisdag. är. det. fuckin. NP. PROV. I. MATTE. AAAAASSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SERIIIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST FYFAAN.  Ja det va bara det hejdå fml fml fml.


Btw. Jag kanske ska beställa den här:
 Elr den här ????

Or this one:

Elr vad sägs om denna:


                 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Svar på komentar

Postat av: Felicia

Går det bra att sätta in headern? ;D

2012-03-11 @ 00:20:29
URL: http://tokigimadera.blogg.se/


SVAR: Njaa, jag är ju inte specielt proffsigt på sånt men jag ska be någon smartb människa att hjälpa mig lite granna med bloggen ;)

17/3-12 01:00

Heejheej! today va sköön, hade bara tyska. fast sen helt plöstligt kom jag på att jag skulle ha utvecklingsamtal. så jag typ sprang allt vad jag hade tillbaka till skolan där mama o Liselott hade väntat ett tag.. Aja IInnntrrreeeesssaaaannnnt...
Nåväl. sen träffa jag saga, vi åt lite kebab och sen gick vi till typ Katarinabron elr vad den heter och tog lite fina bilder nu har vi kollat på Breaking dawn och varit inne på chaaattroulette.... nu sover typ saga.





j       









Godnatt♥

No one likes us we don't care

Hej hej, jaaa, jag tänkte att jag ska börja blogga lite mer sådär varje dag kanske..  Fast när jag har fixat min blogg! Aja iaf, nu sitter jag i vardags rummet och e inne på datan, mama och papa tittar på en jätte hemsk typ rumänskfilm...   Gu va skönt att det är fredag iallafall! Imorgon på dagen så ska jag träffa saga och äta på mcdonnalds... inte likt oss men fick bara stor lust att göra det haha..  och sen på kvällen ska jag sova hos frida!
what more can i say?
Jo juste!! Jag har kommit på hur jag ska göra med dip dyen! jag ska göra en blond dip dye och sen köpa typ tre olika färger på blue fox som man kan tvätta ur, så kan jag tvätta ur och växla mellan olika förger :D jippie! jag ska nog göra det väldigt snart! jag vet inte om jag ska blondera hemma elr hos en frisör (det är ju väldigt mycket dyrare hos frisör...) Vad tycker ni?

Färger jag helst vill ha på Dip Dyen:
♥Blå

♥Turkos

♥Lila

♥Rosa
                                                


                                                            !!!

NAAAJJJJ FUUUFANN

GAAAAAAAAAA PIOSS PIIISSSS... JAG HADE SUTTIT NU I TYP TRE TIMMAR OCH KÄMPATR IGENOM HEEELAAA DEN DÄR JÄVLA GREJEN NEDANFÖR. OCH SEN NÄR JAG PUBLICERADE DEN SÅ BAH: OUPS, THE PAGE NOT FOUND!    ASSÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅ NU E HEL JÄÄÄÄVLA GREJEN OSM JAG HADE SKRIVIT HELT JÄVLA RADERAD GGGGAAAAAAAAAS.
HEJ SÅ PISS

RSS 2.0